Content

Grand Hotel

norwaygrandhotelØnsker du et luksuriøst opphold midt i Oslo sentrum er Grand hotellet for deg. Dette er ikke bare hovedstadens, men også et av landets mest prestisjefylte hotell.

Grand Hotel åpnet dørene for aller første gang i 1874 og har siden den gang årlig blitt besøkt av kjendiser, verdensledere, internasjonale gjester eller Nobels Fredspris vinnere. Kanskje får hotellet snart også besøk av deg?

I hjerte av hovedstaden

grandhotelinsideAlle fortjener å føle seg spesiell og bli tatt ekstra godt vare på. Det blir alle på nettopp Grand Hotell, midt i hjerte av hovedstadens paradegate, Karl Johan. Utenfor den massive hovedinngangen vil du bli møtt av en eller flere portierer som høflig spør om de skal bære bagasjen din eller parkere bilen din. Du blir så geleidet frem til resepsjonen, hvor du får utdelt nøkkelen til rommet ditt. Om du har bestilt et vanlig rom eller en av hotellets mange suiter spiller ingen rolle, for målet til betjeningen er at du skal føle deg grand og spesiell i løpet av oppholdet.

Mat og drikke

restgrandhotelGrand Hotell har også huset hovedstadens aller mest kjente restaurant helt siden åpningsdagen i 1874. Vi snakker selvfølgelig om Grand Cafè. Når dette skrives er restauranten under oppussing, men hotellet har mye å by på, enten om du vil slappe av med en caffè latte, en cocktail eller ønsker å nyte en herlig middag. I lobbyen finner vi Othilia Lobby Bar og litt innenfor resepsjonen den tradisjonsrike Palmen Restaurant. På toppen finnes det også en bar, med en herlig sjøutsikt.

Alt under et tak

spagrandhotelAlt du forventer av et hotell finnes under et tak på Grand. Hotellet har også en egen spa-avdeling i toppetasjen, hvor du kan bestille ulike behandlinger eller bare slappe av på en solseng med en cocktail. Kanskje frister det å stupe ut i bassenget også?