Content

Scandic Ishavshotell

scandicSkal du besøke Tromsø og trenger et hotell, enten om du skal på ferie eller jobb, vil du enkelt finne Scandic Ishavshotell nede ved kaien i byen. Hotellet ligger sentralt til med kort avstand til både busstasjonen og 5 km unna flyplassen.

Få norske byer har flere kallenavn enn Tromsø. Velkommen til Nordens Paris, Porten til Arktis. Tromsø er en av landets vakreste byer, både om sommeren og vinteren. Så vakker er den, at du fortjener den beste utsikten og den får du altså hos Scandic Ishavshotell.

Høy standard

scandic2Mange kjenner Ishavshotellet fra tiden under hotellkjeden Rica. Nå er det den amerikanske kjeden Scandic som har overtatt hotellet og det merkes. Hele hotellet har den siste tiden vært gjennom en omfattende oppussing og fått rom av internasjonal høy standard, det samme har resepsjonen og lobby-området. Rommene får du i nesten hvilken som helst størrelse. Hotellet har til sammen 214 rom, hvor flere også er tilpasset funksjonshemmede. Alle får tilgang til gratis wifi ved innsjekk og rommene inneholder også en minibar med forfriskninger.

Mat og drikke

scandic3Scandic Ishavshotell blir utenom turistsesongen besøkt mest av konferansedeltakere. Dette er et konferansehotell med en hovedsal som tar opptil 450 personer. Når hotellet stort sett er fullt hele året må det også inneholde en god restaurant. Det gjør det selvfølgelig og denne har en imponerende á la carte-meny, som har stor vekt på sjømat og fisk, men du finner også kjøttretter fra lokale matprodusenter. Kort sagt, all mat du blir servert på Scandic Ishavshotell er kortreist. Ønsker man å slappe av etter en utflukt anbefales det å ta en tur i baren, som er en typisk avslappende hotellbar med et godt utvalg av spennende drinker.

Tromsø har mange hotell å velge mellom, men ønsker man en opplevelse nær sjøen, samtidig som man bor på et hotell av internasjonal høy standard, er Scandic Ishavshotell virkelig å anbefale.