Content

Scandic Rock City

scandicrockcityNamsos er den første havnebyen på den nordgående kystruten mellom Trondheim og Bodø. Dette er en flott by på mange måter. Byen har noen helt spesielle og interessante museer du bør besøke og skal du overnatte er det vanskelig og ikke legge merke til Scandic Rock City!

Det å overnatte på et hotell som ligger helt nede ved vannkanten er alltid spesielt. Bølgene slår inn 50 meter fra hoveddøren til Scandic Rock City. Dette er kanskje også et av landets mest moderne hotell – Bli med inn dørene til hotellet som har musikk og kultur på hovedmenyen.

Midt i Nord Trønderlag

Namsos ligger midt i Nord-Trønderlag og innerst inne i Namsenfjorden. Her bor det litt over 8000 innbyggere, men allikevel har stedet dyrket frem flere av landets mest kjente kulturpersonligheter de siste 50 årene. Stedet har også en rik historie, siden grunnleggelsen i 1845. Stedet har også en egen flyplass. De siste årene har stedet fått mye oppmerksomhet for rockemuseet, som også hotellet er tilknyttet. Ønsker du en annerledes opplevelse anbefales minst en natt ved Scandic Rock City.

Rock City

HSRCDet er bare en glassdør som skiller hotellet fra Rock City, norsk ressurssenter for pop og rock. Dette preger også hotellet, som er moderne på alle måter og man merker at musikken også står i sentrum. Interiøret og stilen er rock-inspirert, takket være tøffe materialer, men uten at det går på noen som helst måte ut over komforten ved å være her. Hotellet har ellers 96 gjesterom i tre ulike størrelser. Nede i første etasje finner du også en behagelig og meget god restaurant. Namsos er kjent for sin vakre natur rett utenfor sentrum og menyen består av lokale råvarer.

Nyt frokosten utendørs

RSRCHos Scandic Rock City kan du starte dagen med å spise frokosten din ute på hotellets fantastiske terrasse, med en helt unik utsikt ut over fjorden – men du får også se naturen som området har å by på. Etter frokosten kan du ta deg en tur til Namsskogan Familiepark, eller gå en herlig tur i Lierne nasjonalpark. Er du ivrig laksefisker og har planer om å fiske i Namsen eller Sanddøla, da bør du booke deg et rom hos Scandic Rock City i god tid før avreise.

Namsos er mest kjent for sine musikere, som Åge Aleksandersen, Terje Tysland, Brødrene Brøndbo og Askil Holm. Også rockegruppen Gåte er herfra. Det er ikke rart at dette hotellet også da har fått et rocka preg.